[./index.html]
[./page_4.html]
[./page_1.html]
[./page_3.html]
[./page_5.html]
[./page_6.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Bedrijfshistorie

BJ Consultancy werd door Jans Bieleveld gestart op 1 juli 2000 als eenmanszaak na een bijna 30-jarige carrière in diverse functies in de olie- en gasindustrie.
Mijn vrouw Paula en ik, zijn begonnen als specifiek elektrotechnisch inspectie- en adviesbureau van vooral diepboor-, putreparatie-, puttest- en gasproductieinstallaties.
De nadruk werd gelegd op (elektrisch) equipment/materiaal in gas- explosiegevaarlijke zones.
Door de jaren heen heeft dit zich uitgebreid naar niet met olie- en gasindustrie verbonden installaties, maar andere productiefaciliteiten met gas- en stofexplosiegevaar.

Door het van kracht worden van de Europese richtlijn 94/9/EG, de ATEX95, per 1 juli 2003, hebben we ons tevens toegelegd op de mechanische onderdelen, die een mogelijke bron van ontsteking kunnen zijn.
Om nog bredere service te te kunnen bieden, dus zowel elektrotechnisch als mechanisch, zijn we per 1 januari 2008 als VOF doorgegaan met de inzet van een mechanical engineer, Wouter Bieleveld.

Voor speciale gelegenheden kunnen we een beroep doen op de kennis en ervaring van mensen uit de olie- en gasindustrie, die eveneens meer dan 35-jarige achtergrond hebben als equipment engineer of electrical engineer.
Jans Bieleveld
Paula Bieleveld
Wouter Bieleveld